Extra accessoire

Mocht jouw paard/pony de krans niet accepteren en de krans is hierbij niet kapotgegaan, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Natuurlijk kijken we samen of het lukt met de krans. Hierbij let ik vooral op het dierenwelzijn, want het moet natuurlijk niet als stressvol worden ervaren voor het paard.

Kransen kunnen worden gebruikt voor de leuk of mooi of juist om iets te verhullen. Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan een wondje, litteken of een ouder paard dat wat invalt. Als je dit storend vindt kan een krans dit een beetje verhullen en de aandacht hier wat vanaf halen.

Verder kan het een leuk accessoire zijn.

Ik heb 4 kransen in mijn bezit:
2 kransen (nieuwe foto’s) met frontriem en haarband.
2 kransen met extra accessoires (losse bloemen voor de manen etc)

Helaas geef ik geen garantie op de kransen. Als een krans per ongeluk stuk gaat de dag voor jouw shoot, dan kan ik helaas geen nieuwe toveren, maar jou wel informeren en hopen dat je stiekem een andere krans ook mooi vindt.

Eigen risico

Het gebruik van de kransen is op eigen risico. Bij onvoorzichtig gebruik kan er dan ook een bedrag van 30 euro in rekening worden gebracht voor de aanschaf van een nieuwe krans.

Kosten

De kosten voor het gebruiken van een krans zijn 5 euro. Helaas moet ik deze kosten in rekening brengen, omdat de kransen natuurlijk niet voor eeuwig meegaan.

Krans 1 - Gekleurde bloemenkrans

Krans 2 - Rood/witte bloemenkrans

Krans 3 - Rood/witte bloemenkrans

Krans 4 - Roze/paarse bloemenkrans

Maak een feestje van de Kerst!

Kerst kransen

Kerst, de leukste tijd van het jaar, nouja, afgezien van de kou dan, maar daar kun je je op (ver)kleden. Voor deze tijd heb ik namelijk een speciaal assortiment aan kransen en accessoires om jouw fotoshoot helemaal in kerstsferen te brengen.

Lees meer over Kerst extra's