Pakket op maat berekenen

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Voorbeeldberekening voor jouw fotoshoot
Voorbeeldprijs
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

Startpakket

Tja, ik zal eerlijk zijn, dit zijn een beetje kinderachtige kosten, maar helaas maak ik ze wel. In de volksmond zou je ze voorrijkosten kunnen noemen, maar het bevat veel meer dan alleen het reizen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het contact dat ik met jou heb om jouw fotowensen scherp te krijgen, of de cursussen die ik volg om up-to-date te blijven, maar natuurlijk ook het risico van annulering dat gedekt moet worden. Als je paard kreupel is dan kun je namelijk kosteloos annuleren.
Nouja, lang verhaal kort, dit zijn gewoon de kosten waar ik mee start.

Typen foto's

De tijdkosten worden bepaald aan de hand van de door jouw gekozen typen foto's. Zo kun je natuurlijk kiezen voor portretfoto's van jou en je maatje, maar ook van je paard/pony alleen. Misschien wil je wel verschillende typen foto's zoals een combinatie van blackphotos en actiefoto's. Het is allemaal mogelijk!! Weet je niet helemaal wat je hier moet aanklikken? Stuur me dan vooral een berichtje met jouw idee, dan kijk ik even met je mee.

Extra's

Verder kan er natuurlijk gebruik worden gemaakt van de extra’s, zoals setjes, jurken, kransen, bladgoud, poeder et cetera. Omdat niet iedereen hiervan gebruik wil maken bereken ik deze prijzen alleen door aan de gebruikers. Door het gebruik worden de accessoires afgeschreven, waarvoor dit bedrag dus wordt berekend. Hiervan kan ik het assortiment aanvullen. Er wordt 5 euro berekend voor het gebruik van één accessoire. Dit betekent dat alleen de extra’s die worden gebruikt ook daadwerkelijk worden berekend. Als ik dus drie jurken meeneem en je er maar één draagt, kost dit 5 euro (en geen 15).

Foto's

Het minimum aantal af te nemen foto's is 5. Natuurlijk kunnen er ook meer foto’s worden nabesteld. In mijn calculatie wordt gekeken naar het type foto. Rijfoto's vergen vaak minder bewerking dan portretfoto's en blackphotos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wegwerken van touwtjes. Blackphotos hebben nog iets extra speciaals, want de hele foto moet met de hand zwart worden gemaakt. Om deze reden zijn rijfoto's 7 euro per stuk, portretfoto's 8 euro per stuk en blackphotos 9 euro per stuk.

Reiskosten

Reiskosten worden berekend door de volgende som:
(Aantal kilometers heenreis + aantal kilometers terugreis) x €0,21 = reiskosten
Er wordt gerekend vanaf postcode 3641NJ door middel van Google Maps (omdat die zo fijn werkt).

Verkoopfoto's

Voor verkoopfoto’s heb ik een apart tarief, namelijk (50+25) 75 euro inclusief 7 foto’s, waarbij kan worden gekozen uit de gemaakte rij- en portretfoto's. Een voorbeeld van de verkoopfoto's kan zijn:
1) Portretfoto ‘hoofd’
2) Standfoto links
3) Standfoto rechts
4) Draf linksom
5) Draf rechtsom
6) Galop linksom
7) Galop rechtsom

Natuurlijk worden de actiefoto’s aangepast aan het niveau. Soms kan een appuyement een erg mooie toevoeging zijn als verkoopfoto en voor springpaarden worden natuurlijk verschillende hindernissen gesprongen.

Let op, verkoopfoto’s worden alleen met logo geleverd.

Cadeaubonnen

Sophiegrafie heeft ook cadeaubonnen die worden uitgeschreven vanaf €15,-. De cadeaubon is een jaar geldig en kan worden gebruikt als betaalmiddel. Ideaal als kadootje, bedankje, felicitatie of gewoon voor de leuk.
Tip voor alle bijrijders: Geef hem bijvoorbeeld kado aan de eigenaar van je paard als bedankje dat je een jaar zijn/haar paard hebt mogen verzorgen.