UPDATE:

De sponsoren zijn gevonden en stellen zich graag aan u voor onder het kopje: portfolio > sponsoramazones.

 

Het is zo ver. Sophiegrafie is gestart met de zoektocht naar één of meerdere sponsoren.

Samen met mijn sponsor(en) wil ik graag ideeën uitwerken en mooie foto’s aan mijn portfolio toevoegen.

Maarja, ik hou ook veel van variatie, dus bij Sophiegrafie is het misschien wel wat anders dan van andere fotografen. Ik ben namelijk op zoek naar verschillende foto’s en waarschijnlijk verschillende sponsoren : ) Dit betekent ook dat je niet iedere week een shoot zult hebben, maar eens in de zoveel tijd. Hierdoor kan ik de dag van de shoot echt de tijd voor je nemen en kunnen we een goede datum kiezen (ook qua weer). Ik wil namelijk echt iets toevoegen en geen foto’s gaan maken om het foto’s maken.

Wat zoek ik:

 1. Iemand die één of meerdere paarden en/of pony’s bezit. Het is een pre als je paard aan een fotohalster kan staan.
 2. Iemand die eigen vervoer heeft en naar externe locaties wil reizen voor fotoshoots (denk hierbij aan het bos, het strand, mooie (bloemen)velden, zandverstuivingen et cetera). Het is een pre als je paard hier braaf is.
 3. Iemand die wedstrijden rijdt (dressuur, springen, eventing maakt niet uit) of een paard/pony met een bijzonder uiterlijk (lange manen, aparte kleur, bijzonder ras et cetera).
 4. Iemand die de gekregen foto’s wil posten en promoten op sociale media. Het is een pre als je leuke actieve volgers hebt.
 5. Iemand die enthousiast is en wil meedenken met leuke shoots en ideeën, maar je hebt wel geduld met het krijgen van foto’s (als het erg druk is moet ik helaas de betalende klant wel even voor latengaan, maar ik doe er alles aan z.s.m. de foto’s te leveren). Ik zoek iemand die het echt leuk vindt om hieraan mee te doen. Een grote glimlach is namelijk belangrijk ; )
 6. Zelf vind ik het heel gaaf als mensen een leuke set hebben voor hun paard. Dit is een pre. Jurken en kerstspullen heb ik zelf ter beschikking.

Oja, ik kom zelf uit Mijdrecht (tussen Utrecht en Amsterdam) het is dus handig als je niet te ver weg woont i.v.m. de reiskosten bijvoorbeeld.

Wat bied ik:

Ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik het wil vormgeven, omdat ik eerst heel benieuwd ben naar de reactie. Zoals ik het nu voor me zie gaan we een contract aan van een bepaalde duur (voor nu denk ik 6 maanden) waarin verschillende dingen zijn opgenomen zoals:

 1. Het aantal shoots en op welke locatie (en welke discipline en dergelijke). Voor nu denk ik aan bijvoorbeeld 3 shoots. 1 op eigen locatie, 1 op wedstrijd en 1 op een ‘speciale’ locatie.
 2. Het aantal foto’s dat je krijgt.
 3. De betalingsregeling voor extra nabestellingen en bijvoorbeeld reiskosten.
 4. Een wit dekje met het logo van Sophiegrafie dat kan worden geleend voor wedstrijden en clinics.
 5. De foto’s zullen verschijnen in mijn portfolio, op mijn website en natuurlijk op mijn sociale media (met 1200+ volgers).

Als de samenwerking leuk verloopt kunnen er extra’s worden aangeboden in de vorm van extra shoots of spullen. Dit zal nader worden bepaald hoe de samenwerking verloopt.

Geïnteresseerd? Stuur voor 10 december een e-mail naar info@sophiegrafie.nl.

In de mail kun je jezelf en jouw paar(en)/pony(‘s) voorstellen (naam, regio, ervaring, discipline, bijzonderheden et cetera). Foto’s of een Instagram account kunnen mij een beter beeld geven van jullie. Daarnaast is een leuke motivatie een goede toevoeging om te kijken of de verwachtingen op één lijn liggen.

Ik heb mezelf de tijd gegeven tot 1 januari om een goede keuze te kunnen maken.