Yeahh, na het slagen voor mijn HBO afgelopen maandag zijn hier dan eindelijk de foto’s van het meetmoment dressuur op 13 juni.
Het is georganiseerd door LR&PC Willis en gehouden bij Lucky Stable in Mijdrecht, bedankt voor alle organisatie en de prachtige dag.

Zoals jullie weten was de zon nogal fel, dus tijdens het selecteren van de foto’s voor de galerij heb ik ook meteen een kleine kleur/licht bewerking toegevoegd.

Let op:
Bestel de foto’s niet via de website van de galerij, maar alleen bij mij via onderstaande instructies. Via de webshop worden namelijk alleen de galeriebestanden verkocht en deze zijn op lage resolutie, maar half bewerkt en voorzien van een watermerk.

Bestelinstructies:
Allereerst kun je de juiste foto’s zoeken en een lijstje maken van de nummers. Deze staan linksboven weergegeven.
Daarna kunt u deze nummers doormailen naar mij. Ter controle kun je de starttijd, een omschrijving van de combinatie of iets dergelijks meesturen. Verder kunt u eventuele twijfels over de scherpte ook mee sturen. Het kan namelijk zijn dat er weleens een foto tussendoor glipt. Let hier dus zelf ook op.
Na het bestellen ontvang je een bestelbevestiging en factuur en ga ik zo snel mogelijk aan de slag. Ik bewerk de foto’s na voor een finishing touch en verstuur de foto’s digitaal digitaal op hoge resolutie zonder logo (uitsluitend voor eigen gebruik) en op social media resolutie met een logo (deze mag uiteraard shinen op sociale media).

De foto’s kosten 6,50 per stuk en ik heb een kleine actie gemaakt: 3 foto’s van dezelfde combinatie voor 17,50 (inclusief BTW).

Hierbij de galerijen:
Ochtendprogramma voor de pauze:
https://sophiegrafie.picturepresent.nl/Meetmoment_ochtend_voor_pauze/

Ochtendprogramma na de pauze:
https://sophiegrafie.picturepresent.nl/Meetmoment_ochtend_na_pauze/

Middagprogramma voor de pauze:
https://sophiegrafie.picturepresent.nl/Meemoment_middag_voor_pauze/

Middagprogramma na de pauze:
https://sophiegrafie.picturepresent.nl/Meetmoment_middag_na_pauze/

Het wachtwoord voor alle galerijen is: LS1306

Mochten er vragen zijn dan hoor ik het graag.
Delen en doorsturen wordt natuurlijk gewaardeerd, hopelijk vinden deze foto’s allemaal de modellen op de foto’s.