Lieve stalgenootjes van Lucky Stable Mijdrecht,
Wat heb ik vanmorgen genoten van het geluk van de paarden die op de wei gingen.
Ik heb mijn best gedaan al jullie blije paarden/pony’s te fotograferen. Helaas is zo’n weidegang best hectisch als fotograaf. De paarden moeten natuurlijk zo snel mogelijk allemaal buiten zijn en dat betekend dat alles in een razend tempo gaat. Verder heb ik natuurlijk geen tijd om even mijn instellingen te verwisselen, want meestal mis je dan de helft. Ik hoop daarom dat er voor iedereen wat tussen zit, want daar heb ik echt mijn best op gedaan, maar ik kan niks beloven. Ik heb vanmiddag de foto’s uitgezocht en lichtelijk bewerkt qua kleuren, zodat de paarden in ieder geval herkenbaar zijn. Verder heb ik verschillende mappen gemaakt, zodat het voor jullie makkelijker zoeken is. Nu kan het voorkomen dat er een ‘tussendoor’ foto van een ander weiland tussen zit, maar merendeel zit in de juiste map. Natuurlijk kan je altijd even kijken bij de andere mappen.
Ik hoop dat er voor iedereen wat bij zit. Ik vond het in ieder geval weer een geslaagde dag.
Daarom zijn de foto’s (als het goed is) ook gewoon te downloaden vanaf deze website. Dit betekent niet dat de foto’s op reuze formaat zijn en ook niet totaal bewerkt. Als je de foto bewerkt en op hoge resolutie wilt, kun je de foto bestellen door mij te mailen info@sophiegrafie.nl (5 euro per foto).
Oja, ik zou het natuurlijk hartstikke leuk vinden als jullie mij zouden taggen.
Interesse in een fotoshoot? Stuur mij dan ook even een mailtje.
Groetjes,
Sophie
Downloadlinkjes via WeTransfer (downloaden gaat hier op nummer helaas):
Helaas duurde het uploaden heeeeeeeel lang, dus daarom kwamen de linkjes wat later dan gehoopt.
Ik kon ook geen goede site vinden om de foto’s goed te laten downloaden, dus ben ik toch uitgekomen bij WeTransfer, omdat deze de kwaliteit goed houdt.
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze foto’s.