Goedemiddag allemaal,

 
Hierbij de foto’s van de heerlijk zonnige springwedstrijd op zaterdag 16 september bij Stal Amstelhoeve, georganiseerd door RV SPA.
Mocht de map nog leeg zijn, dan ben ik nog aan het uploaden. Alle foto’s worden vanavond verwacht.

Pin/wachtwoord van alle galerijen: Amstelhoeve1609 

⚠️LET OP: bestel de foto’s NIET via de galerij. Je krijgt dan de afgebeelde foto’s die maar half bewerkt zijn, verkleint zijn en een watermerk hebben.
 
📧Je kunt de foto’s bestellen door een mailtje te sturen naar info@sophiegrafie.nl. Vermeld hierbij:
– Het nummer/De nummers van de foto(‘s) (linksboven in de galerij te zien als je op een foto klikt);
– Jouw naam;
– Wel/geen akkoord dat ik de foto’s mag gebruiken op mijn sociale media en website;
en ter verificatie kun je jezelf omschrijven, zodat ik nog even kan controleren of het nummer bij de foto hoort.
 
De foto’s kosten 7,50 euro per stuk.
ACTIE: 3 foto’s voor 20,00 euro. 

(Sophiegrafie is vrijgesteld van omzetbelasting op grond van artikel 25 Wet OB. Dit betekent dat er geen BTW wordt geheven.)

De bestelde foto’s worden digitaal verstuurd op hoge resolutie met en zonder logo (met logo is voor gebruik op sociale media, zonder logo is uitsluitend voor eigen gebruik).
 
Heb je een vraag of wil je bijvoorbeeld een tekstje onder de foto? Laat dat even weten in de email.
 
Ik probeer alle foto’s zo snel mogelijk te bewerken, maar zoals sommigen van jullie al hebben gelezen ga ik stoppen met Sophiegrafie. Ik heb namelijk niet meer genoeg tijd over. Ik verwacht de foto’s wel binnen de vastgestelde levertermijn van drie weken te leveren. Vaak zelfs al binnen een week, maar ik wil mezelf geen extra druk opleggen, naast mijn baan en afstuderen. 
Foto’s kunnen tot 1 december 2023 worden besteld, zodat ik 31 december 2023 Sophiegrafie financieel volledig kan afsluiten.

De algemene voorwaarden van Sophiegrafie, die te vinden zijn via: https://sophiegrafie.nl/algemene-voorwaarden/, zijn van toepassing op deze foto’s.