Jurken

Wil je wat anders aan dan paardenkleren of iets uit je eigen kast, dan heb ik misschien een jurk voor je. Ik heb zo'n 10 jurken in verschillende kleuren en maten. Als het goed is, zit er voor de meeste mensen wel wat tussen.

Bekijk jurken

Setjes

Wil jij je rijfoto's ook leuk aankleden met een bijpassend setje? Dat kan!! Ik heb inmiddels (een iets uit de hand gelopen) dekjescollectie. Oepsie. Ik heb verschillende kleuren, maten en merken, dus als het goed is voor ieder wat wils.

Bekijk setjes

Bladgoud

Een ware hype is er ontstaan toen er opeens foto’s opdoken van paarden met ‘glitter’ op hun gezicht. Het bleek bladgoud te zijn, bevestigd door vaseline, wat de paarden op hun hoofd hadden en wauw. Het was anders, vernieuwend en vooral spectaculair.

Bekijk bladgoud

Poeder

Kies voor extra kleurrijke foto's!

Bekijk poeder

(kerst)Kransen

Inmiddels ben ik in het bezit van diverse kransen. Het zijn er zelfs zo veel dat ik ze heb opgedeeld in kransen en kerstkransen.
Ik heb 4 bloemenkransen in verschillende kleuren. Verder heb ik 8 kerstkransen in verschillende kleuren en maten. Alle kransen hebben één ding gemeen: ze hoeven niet over het hoofd van het paard, maar kan op de hals worden vastgemaakt. Hoewel ze natuurlijk wel wat anders lijken dan een deken werkt het wel ongeveer hetzelfde. Hierdoor vinden de meeste paarden het eigenlijk (na even briezen) wel prima.
Oja misschien een leuke tip, sommige bloemenkransen kleuren ook leuk met een jurk.

Bekijk kransen