Maak een feestje van de Kerst!

Kerst kransen

Ieder jaar heb ik verschillende kransen met verschillende kleuren, om aan zo veel mogelijk wensen te voldoen. Traditioneel rood met goud, of liever wat stoerder zilver met blauw? Of ga je toch liever voor roze? Ik heb zo veel mogelijk combinaties gemaakt en met mijn makkelijk te verstellen kransen zijn ze bijna voor ieder paard of pony geschikt.

Oja en ze hoeven niet over het hoofd, maar worden echt ‘om gehangen’. Handig voor als de paarden dit toch iets minder leuk vinden dan wij. Mocht jouw paard/pony de krans niet accepteren en de krans is hierbij niet kapotgegaan, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Natuurlijk kijken we samen of het lukt met de krans. Hierbij let ik vooral op het dierenwelzijn, want het moet natuurlijk niet als stressvol worden ervaren voor het paard.

Verder heb ik ook nog kerstmutsen, halsters, een uitrijdekentje, hoefbandje en noem maar op voor als een krans toch wat too much is.

Garantie & Eigen risico

Helaas geef ik geen garantie op de kerstspullen. Als iets per ongeluk stuk gaat de dag voor jouw shoot, dan kan ik helaas geen nieuwe spullen toveren, maar jou wel informeren en hopen dat je stiekem andere spullen ook mooi vindt.

Het gebruik van de kerstspullen is op eigen risico. Bij onvoorzichtig gebruik kan er dan ook een bedrag in rekening worden gebracht voor de aanschaf van een nieuwe spullen. Dit bedrag varieert tussen de 5 en 50 euro, afhankelijk van de spullen.

Kosten

De kosten voor het gebruiken van het kerstassortiment zijn 5 euro. Helaas moet ik deze kosten in rekening brengen, omdat de spullen natuurlijk niet voor eeuwig meegaan.

*Kerst fotoshoots worden vanaf september/oktober ongeveer aangeboden.

Rood met goud

Blauw met zilver

Roze met zilver (kleinere krans)

Rood lint met strik